Кандидат філологічних наук, народна артистка України Марія Бурмака розмістила публікацію в соціальній мережі. Вона показала Київ і звернулася до жителів України.

Відповідний пост Марія Бурмака розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Красень Київ. Люди ночують в укриттях і підвалах. Вночі чекали градів. Зараз хвилини тиші. Це ще і тому, що близько 8 ранку Повітряні сили України збили крилату ракету, випущену по Києву з території Білорусі. У Бучі тривають бойові дії, російська ракета поцілила у житловий будинок. Українські військові під Гостомелем знищили підрозділ чеченських кадировців на чолі з командиром Магомедом Тушаєвим. До Харкова прорвалася російська легка техніка, її ліквідовують ЗСУ", - підписала відеоролик українська співачка.

Крім цього, відома виконавиця з гордістю написала про те, що ЗСУ, цивільні люди, Територіальна оборона і всі українці показують свою неймовірну силу духу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube
Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube

"Люди виходять і руками зупиняють танки, як біля Корюківки (Чернігівська область) і люди блокують пересування російської окупаційної техніки на Троєщині горить будинок. Наші хакери блискуче зламують все що можуть. Таким є ранок четвертої доби війни Наші військові, територіальна оборона, цивільні, звичайні люди, та просто кожен-найкращі люди на землі", - продовжила Марія Бурлака.

Марія Бурмака, фото: Instagram
Марія Бурмака, фото: Instagram

Вся публіка, яка бачить і чує про те, що відбувається, молитися за рідну Україну і за тих мужніх людей, які захищають нашу Батьківщину.

Нагадаємо, що Олександр Усик терміново звернувся до росіян.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Дмитро Монатік написав потужний вірш і звернувся до Російської Федерації.