Відомий спортсмен, боксер Олександр Усик заявив, що український народ, це велика сила, та ледь не заплакав від розчулення.

Боксер, чемпіон України та світу, Олександр Усик, який раніше повернувся в Україну, після того, як їздив на футбольний матч до Британії, заявив, що пишається українцями. Своє звернення Усик розмістив, зокрема в Instagram.

"Дорогий народе України, я хочу звернутися до тебе саме зараз. Ти – наймогутніший у світі народ. Я дуже горджуся, що я українець. Я хочу вам всім сказати "Дякую. Ви – сила".

Також він звернувся до росіян, яких багато серед його підписників.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Ви зараз воюєте не з нашим урядом, не з нашою армією. Ви воюєте з народом. Це наша земля. Ми тут вдома. І не ми до вас прийшли. Нас не треба звільняти. Наші матері та діти сидять по підвалах".

Раніше, Усик заявив, що Путін має не ставити нам, українцям, умови, а сісти за стіл переговорів. Він заявив, що Путін має зупинити цю війну.

Багато українців надихнулися заявою Усика, та привітали його серед патріотів-українців. Раніше Усік мав неоднозначну позицію. Його часто звинувачували у непатріотичних почуттях. Навіть під цим постом дехто висловився, що "Саша перевзувся" дуже швидко.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко спростував фейк, який розповсюджували від його імені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер "Ляпіса Трубецького" Сергій Міхалок закликав білорусів сидіти вдома.

Також "Знай.ua" писав, що міць російської армії закінчується, випущено понад 320 ракет.