Відома українська телеведуча Катерина Осадча вирішила знову висловитися про ситуацію в країні. Вона розповіла про фільм» Черкаси", завдяки якому познайомилася з капітаном, що не здався окупантам у Криму.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікувала моменти з різних заходів, де брала інтерв'ю у зірок українського шоу-бізнесу.

Зараз же, вона повністю висвітлює всю правду про події в Україні, і тим самим намагається домогтися справедливості.

"Коли вийшов фільм Черкаси, ми особисто познайомилися з капітаном тральщика Черкаси, що не здався окупантам в Криму. Тоді ми плакали, висловлювали капітану свою повагу і навіть уявити не могли, що через два роки ми всі станемо Черкасами, що будуть чинити опір! Російський корабель іди на ....й " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона зазначила, що пишається нашими воїнами, які не бояться, і йдуть служити на благо нашої Батьківщини. Вона вірить, що правда на нашому боці, і захищати українців не потрібно ні від кого, окрім як від самої Росії та її керівництва.

"Вату прошу відписуватися мовчки 🤬 мовчання українців в Україні і за кордоном вважаю підлістю і зрадою" - не витримала жінка.

Вона вже відзначала в Instagram співачок родом з України, серед яких Ані Лорак і Анна Седакова, які вирішили мовчати про війну, а також агресію з боку Росії.

Нагадаємо, що Катя Осадча відправила Юрія Горбунова в небо заради мрії сина

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча показала винищувачі ЗСУ в дії, щоб заспокоїти простих громадян

Також, 5-річний синочок Каті Осадчої і Юри Горбунова сів за величезний рояль, поки батьки не бачать