Телезірка розповів, чому деякі лідери думок із Росії не доносять правду до своєї аудиторії та поділився власними роздумами, чого чекати українцям найближчим часом.

Популярний ведучий Анатолій Анатоліч після телефонної розмови з деякими зірками російського шоубізнесу розповів, чому деякі з них замовчують реальні події в Україні, а деякі підтримують дії свого президента.

«Їхні життя під загрозою. Їх або їхніх родичів можуть посадити за грати, багатьом погрожують. Люди бояться! Не виходять на мітинги, адже їх саджають пачками…», – коментує ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч.

Попри все, ведучий усіма силами намагається закликати всіх не мовчати і доносити до своєї аудиторії лише правдиву інформацію, якої сьогодні дуже багато.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я уявляю, що якби я був росіянином, мені дружина теж казала б: «Толя, куди ти йдеш, у тебе троє дітей. Тебе посадять і все». Розумію, що відбувається – це ж країна рабів, країна наляканих людей. Я впевнений, що ті суперзірки, які підтримують Путіна – роблять це не з власної волі. Я в жодному разі їх не підтримую. Просто пояснюю, чому росіяни роблять вигляд, що нічого не розуміють», – поділився Анатолій Анатоліч.

Крім того, телезірка записав коротке звернення до своїх підписників, у якому висловив свої погляди і бачення майбутнього:

«Росії скоро буде капець! Україна переможе! Слава українській армії!» – впевнений телеведучий.