У своєму новому пості в соцмережі Instagram популярна українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь, обурилася тим, що відбувається в Харкові.

Телеведуча поділилася зі своєю аудиторією кадрами того, як російські війська обстрілюють з «Градів» спальні райони Харкова.

Лебедь. Фото: Instagram
Лебедь. Фото: Instagram

"Як, блеять, як?!!! Просто зараз обстрілюють ракетами спальний мікрорайон Харкова!!! Мирні жителі гинуть блеять прямо зараз!!! Від російських ракет, С*ка!!! Це російський фашизм!!! Окупант-агресор, нах*й з Нашої України!!!!", - з гіркотою написала вона під відео.

Ролик показує напад росіян на Харків і обстріл будинків з «Градів». За попередньою інформацією, в місті десятки загиблих і поранених.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Оленка, Білорусь з вами, коли вже закінчиться цей кошмар. Немає війни», «Я не можу це коментувати, дуже соромно за свою країну», "Тримайтеся не втрачайте дух ми переможемо))) все Буде Добре, ми Україна", - пишуть коментатори.

"Я з Харкова. Так страшно... мої знайомі дзвонять в сльозах!!! Залишіть Ви вже цю війну", - додають люди.

Нагадаємо, що окупанти застрелили українця через відмову віддати мобільник

Раніше повідомлялося, що Андрій Білецький заявив про повний провал російської армії

Також, россійські ЗМІ зганьбилися, виклавши статтю про "перемогу": явно не очікували такої потужності ЗСУ. У Росії випустили статтю присвячену перемозі РФ над Україною.