Популярний український репер Потап розмістив публікацію в соціальній мережі, в якій повідомив, що спілкувався з відомим артистом з Росії.

Відповідну публікацію Потап оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

"Ну не можна так... Ну не можна так брехати всьому світу і Своєму Народу! Яким потрібно бути впевненим у собі дятлом, що б напасти на 40 мільйонну країну і думати , що ти це зможеш приховати від усієї Росії! Лякає і приголомшує мовчання наших колег! Мені сьогодні подзвонив один дуже великий артист з Рашки і ми проговорили з ним 10 хвилин. Їм там, звичайно не так ,як нашим під обстрілом і у вогні, але теж важко! Але вони з НАМИ,які думають з нами! Але їх так там прихопив ТАТО Карлик, що вони боятися слово сказати! Вони бідні бояться, що потрапляють в чорний список", - підписаний відеоролик на сторінці популярного репера.

Крім цього, Потап заявив про те, що об'їздив всю Росію. Він каже, що там є добрі і чуйні люди, які почали боятися свого президента.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він закликає і наполягає на тому, щоб російські громадяни одумалися і зрозуміли, до чого призводить війна з Україною, яка гідно відстоює свою незалежність і територіальність.

Потап, скріншот з відео
Потап, скріншот з відео

"Я в складі дуету Потап і Настя об'їздив всю Росію вздовж і впоперек, це величезна приголомшлива країна ,з добрими, чуйними людьми. Нас там обожнювали і ми завжди любили Вас. Вас 140 мільйонів і з-за купи гандончіков посіпак і Голого Короля, Вас росіян відсечуть від усього світу і ви знову палицями будете добувати вогонь...подумайте,може все-таки щось поміняти...все одно він не проживе 100лет, він десь кольнется знову ботоксом і заплющиться, може і не варто його так боятися, ми ж не боїмося! У нас виходить ! Ще й як ! 4000 ваших солдатів Тю Тю, а це ж тільки початок, Ви ж воюєте з непереможним народом!", - продовжив український артист.

Нагадаємо, що у мережі показали емоційніше прощання українців на вокзалі.