Всесвітньо відомий артист Джаред Лето також став на бік України, і висловив свою підтримку громадянам, що зіткнулися зі складною життєвою ситуацією.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

Вокаліст гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето висловив підтримку українцям. На опублікованому кадрі він стоїть обнiмаючи прапор України. Зроблено фото було, по всій видимості, під час концерту в Україні, останній з яких пройшов у вже далекому 2019 році.

"Моїм друзям і родині в Україні: моє серце розривається від того, що все загострилося до такої руйнівної міри. Будь ласка, будьте дуже обережні і будьте в безпеці, наскільки це можливо. Мої думки з вами і вашим близьким в цей хаотичний і руйнівний час. Я сподіваюся, що світ восторжествує і в кінцевому підсумку будуть знайдені ненасильницькі рішення" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто відзначити, що вся світова спільнота підтримує Україну. Багато зірок, які мають мільйонну аудиторію продовжують надавати свою допомогу країні, хоча б в інформаційному просторі.

А ось багато російських зірок, в тому числі ті, хто переїхав туди з України, вирішили утриматися від коментарів, або ж стають на бік Володимира Путіна. Такі пропагандистські пости вже можна було помітити у Миколи Баскова і Тіни Канделакі.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов присвятив патріотичний вірш Україні, не пробачить росіянам війну

Раніше повідомлялося, що Річард Бренсон, Х'ю Лорі, Стівен Кінг та інші: весь світ підтримав боротьбу України проти Росії

Також, у мережі повідомили, що військові з Росії здалися в полон і залишили свою техніку.