Гравець "Вест Хема" Ярмоленко хоче, щоб російські футболісти публічно розкритикували вторгнення в Україну, вигукуючи Артема Дзюбу відео з рейтингом X.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Гравець "Вест Хема" Андрій Ярмольнеко закликав зірок російського футболу показати себе і висловитися про криваве вторгнення їхньої країни в Україну.

У пристрасному ранковому відео в Instagram український футболіст зажадав, щоб гравці збірної Росії приєдналися до наростаючої бурі критики.

І стурбований Ярмоленко, який, як розповів Бос «Вест Хема» Девід Мойес, кожен день годинами розмовляє по телефону з сім'єю вдома, націлився на капітана збірної Росії Артема Дзюбу.

Популярні новини зараз
25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив
Показати ще

Присоромлений нападник "Зеніту" (Санкт-Петербург) Дзюба був виключений зі своєї країни після того, як в листопаді 2020 року в мережу просочилося відео, на якому він мастурбує на ліжку.

Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

А Ярмоленко злобно знущався над ним, зухвало закликаючи Дзюбу і його товаришів по команді порушити мовчання.

Він сказав: "Я, Андрій Ярмоленко, гравець збірної України. Я народився в Санкт-Петербурзі, але виріс в Україні і вважаю себе стовідсотковим українцем. У мене питання до гравців збірної Росії... Хлопці, що ви сидите як гівнюки і нічого не говорите? У моїй країні вбивають людей, вбивають дружин, вбивають матерів, вбивають наших дітей. Але ви нічого не говорите. Ви не дали жодних коментарів. Скажіть, будь ласка, що буде, якщо ви всі разом, об'єднавшись, покажете людям, що насправді відбувається в моїй країні. Я багатьох з вас знаю, я знайомий з багатьма з вас, і ви всі мені говорили, що так бути не повинно. Що ваш президент діє неправильно. Значить, хлопці, ви маєте вплив на людей. Покажіть це! Прошу вас, будь ласка! Я знаю, що деякі з вас люблять показувати свої яйця на камеру, але тепер прийшов час показати свої яйця Наживо. Дякую за увагу. Слава Україні!"

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова показала, як Росія розбомбила Харків.