Українська телеведуча Надія Матвєєва підтримує співвітчизників у непростий час і закликає не здаватися, адже навіть ворог визнає силу нашої армії.

На своїй сторінці в Instagram як підтвердження ведуча виклала розмову російських моряків, запис якої був зроблений на одному з суден під прапором РФ і з учора активно шириться Мережею.

На відео видно стернову рубку. На фоні цих кадрів моряки говорять, що їх обманюють про міць російської армії та реальні втрати на війні проти України.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

«Розповідають про нашу армію. Яка, на*уй, наша армія. Наша армія неготових туди посилає. Звідки пацани… Вони хіба воювали, бл**ь… Близько 10 тисяч вже загиблих наших солдатів», – емоційно висловлюється російський моряк.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він також закликав співвітчизників не вірити новинам, бо по телевізору «повний піз**ож», зокрема, і про втрати.

«Ось воно як. Тримаймося. Ворог визнає силу нашої армії. Слава ЗСУ», - коментує розмову моряків Надія Матвєєва.

Нагадаємо, що українські захисники збили російський Су-25СМ під Києвом.

Читайте також, що ЗСУ ліквідували елітний підрозділ російських військ.