Всім добре відома українська актриса, народна і заслужена артистка України Ольга Сумська показала кадри, на яких можна побачити екзотичних тварин у Київському зоопарку. Знаменитість повідомляє, що через війну в Україні їх неможливо евакуювати, однак, добрі люди стежать за ними і доглядають.

Відповідні кадри Ольга Сумська продемонструвала у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Володимир Путін почав війну в Україні 24 лютого і вже восьмий день поспіль бомбить невинних місцевих жителів, забираючи життя у жінок, дітей і пенсіонерів.

Фото: ДСНС обстріл Харкова
Фото: ДСНС обстріл Харкова

Ольга Сумська вирішила повідомити, що страждають не тільки люди, а й тварини, яких не можна на даний момент вивезти з країни.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«На даний момент з Київського зоопарку неможливо евакуювати тварин, але про них піклуються прекрасні люди. Euronews green", - підписала публікацію народна артистка України.

Сторіз Ольги Сумської
Сторіз Ольги Сумської

Крім цього, на відеороликах Ольги Сумською можна побачити, як добрі люди доглядають і годують тварин.

Сторіз Ольги Сумської
Сторіз Ольги Сумської

Сторіз Ольги Сумської
Сторіз Ольги Сумської

На одному з кадрів видно, як годують великого слона, який сидить в клітці. На інших відео можна спостерігати за красивим і великим тигром. Чорна і масивна горила також не залишилася без уваги, так як за нею теж стежать цілодобово.

Сторіз Ольги Сумської
Сторіз Ольги Сумської

Всі мирні жителі України моляться за мир і за наших мужніх захисників, які боронять свій народ і землю круглими добами від ворога.

Нагадаємо, що у мережі показали, як російські окупанти почали кидати гранати в мирне населення.