Українські військові дають російським окупантам гідну відсіч. Завдяки злагодженій роботі у російського загарбника мінус 4 БМП та 2 танки.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Так, стало відомо, що українським військовим вдалося знищити на напрямку Броварів 4 БМП, 2 танки загарбника. До того ж в український підрозділ додалася одна бронемашина піхоти.

Російська техніка, фото Генштаб ЗСУ
Російська техніка, фото Генштаб ЗСУ

У Генеральному штабі повідомили, що російські окупанти ховають свою техніку серед будинків мирних жителів. До того ж з'явилися відомості про те, що російська армія займається мародерством, вона грабує магазини місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ворог ховає свою техніку серед будинків мирних жителів. Грабує магазини. Біснується. Бо бачить свої машини, що стали металобрухтом і знає, що його чекає така ж доля! Слава Україні", - зазначається у звернення Генштабу ЗСУ.

Російська техніка, фото Генштаб ЗСУ
Російська техніка, фото Генштаб ЗСУ

Варто нагадати, що 24 лютого приблизно о 05:00 за київським часом Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього українці в багатьох містах почули вибухи від крилатих і балістичних ракет.

Нагадаємо, Німеччина відмовляється від російських товарів: не беруть навіть по знижці. Країни ЄС відмовляються від продуктів російського виробництва

Раніше Знай писав, російську пропаганду показали в дії: у Підмосков'ї переконані, що РФ в Україні веде "Велику Вітчизняну війну". Жителі Підмосков'я висловилися про ситуацію в світі.

Також Знай повідомляв, російські окупанти завдали ракетного удару по 25-й школі Житомира: половину навчального закладу знищено. Російські окупанти продовжують руйнувати міста і села