Український телеведучий, ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1 + 1" на каналі 1+1 Руслан Сенічкін поділився несамовитими кадрами в соціальній мережі. Він показав, як у Чернігові ракета ворога влучила у житловий будинок.

Відповідний пост Руслан Сенічкін розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Оце тут деякі «журналісти», «ведучі», «психологи», блохєри, пєвци і пєвіци, артісти, «внєпалітікі» і тд. які загравали з рускім міром, робили вигляд, шо то укри напали на Донбас, громадянська війна і проча хуйєта- і от вони раптом заговорили українською, слова підтримки, надії, навіть з інфою про пункти допомоги… Нє, ну хоча б так, і то добре. Глобально, не завадить… А ше кілька днів тому їм НЕ подобалась лагідна українізація і всюди їм мерехтіли «укр.нацики», патріоти хліб відбирали, жити не давали… В якому місці, сука, тепер вам застрягла «лагідна русифікація»??? Коли шось там княпаєте далі, не робіть вигляд, скажіть чесно шо помилялись… А то виглядаєте сраними перевертнями. Пс. На відео Чернігів сьогодні", - підписав пубілкацію український телеведучий.

Українська публіка, яка підписана на сторінку ведучого, не змогла пройти повз, і залишила чимало відгуків під даним відеофайлом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Страшний час. Зараз кожного видно як ніколи. Хто є хто. Спасибі, Руслан! Вірно все сказано. Ми віримо в Україну", "Руслан, вони будуть жити в концтаборі. Це немислимі злочини проти людства", "Зараз Вся Україна мріє почути лише два слова "Війна Закінчилася" Слава Україні", - пишуть відгуки фолловери Руслана Сенічкіна.

Коментарі на пост Руслана Сенічкіна в Instagram
Коментарі на пост Руслана Сенічкіна в Instagram

Коментарі на пост Руслана Сенічкіна в Instagram
Коментарі на пост Руслана Сенічкіна в Instagram

Нагадаємо, що Андрій Шевченко звернувся до всього світу.