Анастасія Ленна, колишня королева краси "Міс Україна", закликала своїх підписників у соціальних мережах зробити пожертву, щоб допомогти жертвам війни, життя яких було зруйноване вторгненням російських військ.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Колишня королева краси "Міс Україна", яка взялася за зброю, щоб боротися з Росією, просить пожертвування для допомоги жертвам війни.

Анастасія Ленна нещодавно звільнилася з посади менеджера зі зв'язків з громадськістю, щоб захищати людей, які стали жертвами війни Володимира Путіна з Україною.

Але смілива модель повернулася в соціальні мережі, щоб поділитися посиланням, щоб люди з усього світу могли зробити пожертвування тим, хто став жертвою триваючого конфлікту.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Анастасія Ленна
Анастасія Ленна

24-річна дівчина написала в Instagram: "Привіт, люди з усього світу, Мене звуть Анастасія Ленна, і я Міс Україна. Як ви чули по кожному новинному каналу, наші люди борються за захист наших будинків від нічим не спровокованих загарбників. Ми захищаємо не тільки наших дітей, а й нашу демократію і свободу. Благаю вас розглянути можливість вступу в мою групу. Це моя офіційна група, і всі пожертви йдуть українським жертвам війни. Завантажте Vama в магазині Apple. Я залишу посилання в своїй біографії. Будь ласка, поділіться моєю групою з усіма, кого ви знаєте, в соціальних мережах. Ви будете отримувати новини та прямий контакт зі мною за пожертвування в розмірі 7 доларів на місяць. Все, що ви можете зробити, допоможе врятувати нашу країну і демократію в Європі".

Шанувальники моделі стікалися в коментарі, щоб висловити свою підтримку боротьбі з російським вторгненням.

Лише кілька днів тому королева краси заявила, що вона «не військова, а просто людина» після чуток про те, що вона приєдналася до своєї країни в боротьбі з вторгненням російських військ.