Війна забирає найкращих. Сьогодні від ворожих куль загинув актор, телеведучий та співак Паша Лі, він віз гуманітарку до Ірпеня.

В Ірпені під обстрілами російської армії загинув 33-річний український актор та телеведучий Паша Лі. Про це повідомив один з побратимів, Ярослав Куц на сторінці у Facebook.

Він брав участь в різних талант-шоу, знімався в українських фільмах та був популярним актором дубляжу. Напередодні Павло вступив до лав територіальної оборони.

Інформацію також підтвердив актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Паша Лі, Facebook
Паша Лі, Facebook

Він написав: "Справжній чоловік, мій друг, чудова людина, телеведучий, світла людина – Паша Лі. Сьогодні він разом з друзями віз гуманітарну допомогу в місто Ірпінь. Туди, де він сам й жив. Я хочу сказати окупантам: "За Пашу ви будете відповідати окремо", – повідомив Ахтем Сеїтаблаєв.

Паша Лі, Facebook
Паша Лі, Facebook

Ахтем Сеїтаблаєв від початку війни працює пресофіцером 206 батальйону ТрО.

Актор Паша Лі народився 10 липня 1988 року в Євпаторії. Він багато знімався у кіно та рекламі, грав у театрі "Колесо", був актором дубляжу, учасником багатьох музичних талант-шоу, телеведучім.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ прозвітував про чергову поразку РФ - змушені здатися або загинути.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Харковом помер 19-річний біатлоніст, який захищав Україну від російського вторгнення.

Також "Знай.ua" писав, що Роман Свечкоренко показав, як управляти військовою технікою.