Колишня дружина популярного виконавця Дзідзьо Slavia, (справжнє ім'я якої Ярослава Притула), потужно звернулася до українських чоловіків.

Своє звернення вона опублікувала на власній сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 23 тисячі осіб.

Скрін, Instagram Slavia
Скрін, Instagram Slavia

«Хлопці! Козаки! Наші мужні, відважні захисники! У міжнародний жіночий день хочемо нагадати: ВИ наш найкращий подарунок!!! Ми вас любимо. Пісня для підтримки бойового духу. Ми з Вами. Повертайтеся з перемогою! Героям Слава!!!», - написала вона.

Співачка супроводила пост відео зі своєю піснею, присвяченою рідній землі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Ми діти всі твої, ми всі на цій землі… Вдячні тобі одній, ти нам несеш життя, і світле майбуття. Любов і мир в серцях. Тобі, моя Країно, стелиться земля свята, і звеселяє пісня солов’я… Моя Земля свята…», - йдеться у тексті пісні.

Нагадаємо, Slavia у спокусливому міні дала потужну відповідь колишньому Дзідзьо: "Щастя мене не мине".

Крім того, придумали собі перемогу: російські пропагандисти поширюють новий фейк, вирішили "перемолоти" українську армію.

Також ми писали, генерал, який керує бомбардуванням українських міст, був серед путчистів 1991-го: намагався зберегти Радянський Союз.