Популярний співак, народний артист України Олександр Пономарьов вирішив поділитися кумедною історією в соціальній мережі. Він розповів про велику душу українського народу і про собаку-симулянта.

Відповідну публікацію Олександр Пономарьов оприлюднив у своєму акаунті в Inastagram.

"На моїй рідній Оболоні сталася смішна історія. Проходячи набережною, люди помітили за парканом сумного бульдога, який усім своїм "нещасним" виглядом показував, що не їв щонайменше не одну добу… Небайдужі люди написали пост про те, що пес - настільки голодний, що жадібно їсть навіть хліб.. А хазяїн - "сволота", як же він міг кинути друга на вірну смерть.. Люди масово кинулися допомагати псу..але раптом з'явився господар і сказав, що він той самий - "сволота", хазяїн собаки, він вдома, все гаразд, а песик - симулянт! Хазяїн попросив у жодному разі не годувати і так добре нагодованого бульдожку…", - розповів історію народний артист України.

Крім цього, Александ Пономарьов нагадав про те, що українці – сама людська нація в світі і дана історія це може підтвердити в черговий раз.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

"Ця історія ще раз підтверджує, що ми найлюдяніша нація! Яка завжди і в усьому допоможе один одному - і не має значення, хто це буде - людина чи собака! P.S. І звичайно ж ворогові, який ступив на нашу землю ми так «допоможемо», що він потрапить під повну акцію, та ще й з бонусами! Окупанти, збережіть самі собі життя, складіть зброю та йдіть додому… Це найкраще, що може з Вами трапитися, адже земля під Вашими ногами вже горить, і суду Божого Ви не уникнути! Слава Україні", - продовжив легендарний український співак.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов назвав відмінності українців від росіян.