У мережі оприлюднили дуже цікаву інформацію, в якій йдеться про відомого артиста з України, якого люблять в росії, і не тільки. Зараз йдеться про Макса Барських, який приготував «сюрприз» для громадян Росії.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Всевидюче Око»

Потрібно повідомити, що популярний артист Макс Барських, якого просто обожнюють у багатьох країнах світу, а також і в росії, заявив, що він не буде повертати росіянам гроші, які вони витратили на квитки на його концерт.

"Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки і переводить їх на гуманітарну допомогу Україні", - підписаний пост в соціальній мережі.

У цій публікації видно, як громадянка рф написала Максу Барських в Instagram, де запитала про повернення грошей за квитки на його концерт.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот публікації з Telegram-каналу "Всевидюче Око"
Скріншот публікації з Telegram-каналу "Всевидюче Око"

Український співак, недовго думаючи, прямо написав про те, що жителям росії гроші не повернуться, так як вони підуть на гуманітарну допомогу Україні.

Ця ситуація може здатися досить курйозною, і можливо, жителі рф почнуть розуміти, що їх лідер явно не правий, він поводиться як справжній терорист, який знищує не тільки мирних українців, а й життя своїх же громадян.

Крім цього, потрібно нагадати, що українці впевнені в тому, що ЗСУ зможуть виграти цю війну, так як окупанти не мають ніякої совісті і честі.

Нагадаємо, що Кулеба повідомив, чим закінчилися переговори з Лавровим.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Віталій Кім розповів про обстановку в Миколаєві.