Відомий кулінар та суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес Браво закликав українців не забувати про своїх чотирилапих друзів під обстрілами та теж брати їх з собою у безпечне місце.

Про це ресторатор Ектор Хіменес Браво повідомив на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Ектор Хіменес Браво зізнався, що вперше з початку війни йому вдалося побачити своїх собак. Завдяки в цьому у нього з'явилося натхнення та жага до життя.

"Перший раз з початку війни я побачив своїх собак. Відразу з’явилося натхнення!", - каже зірка "МастерШеф".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ектор Хіменес Браво закликав українців не забувати про своїх пухнастих улюбленців і не залишати їх вдома. Зараз їм, як ніколи потрібна ваша турбота та любов.

"Я знаю, що всім вам дуже важко, але не забувайте про своїх чотирилапих друзів і не залишайте їх самих на вокзалах чи вдома", - підсумував він.

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво підтримав українців віршем Тараса Шевченка: "Ви робите історію". Шеф-кухар привітав українців з днем народженням Шевченка

Раніше Знай писав, улюбленець українців Віталій Кім порадив російським окупантам скласти зброю: "У вас вибору немає, здавайтесь". Глава Миколаївської ОДА розповів про події минулої ночі

Також Знай повідомляв, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі.