Після того, як Meta дозволила у своїх соцмережах залишати погрози і заклики до насильства щодо російських військових, Роскомнадзор закликав визнати компанію екстремістською організацією. Як наслідок, з 14 березня Instagram буде не доступний в Росії.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Новина стала справжнім ударом для російських селебріті, зокрема, блогерів, для яких Instagram є основним джерелом заробітку. Перед блокуванням платформи багато зірок вирішили попрощатися зі своїми шанувальниками.

Відома блогерка і ексведуча програми "Орел і Решка" Настя Івлєєва зробила це у своїй неповторній манері. В Instagram дівчина виклала комічне фото - свій портрет, зроблений з суперкрупного плану. Перед камерою блогерка показує сумне обличчя і надуває губи.

Це й не дивно, адже втрата Instagram для Івлєєвої буде відчутною. Розвитку своєї сторінки Настя присвятила цілих шість років. Вона починала зі смішних роликів і отримала всенародну любов, зібравши більше 19 мільйонів підписників.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"П**дарики, хлопці! Епоха, прощай! 6 славних років творчості, натхнення, мотивації, відкриттів, досягнень, звершень летять в оч*о до диявола! Спасибі вам за те, що були поруч, і ми проживали стільки щасливих моментів разом і скільки ще не встигли! Люблю!" – написала Настя Івлєєва.

Настя Івлєєва прощається з Instagram. Скріншот Instagram / _agentgirl_

Варто зазначити, що через деякий час пост був видалений.

Нагадаємо, що в росії мають намір визнати Meta екстремістською організацією і заборонити Instagram.

Читайте також, що Злата Огневич кількома словами розкрила всю суть Росії.