17 день війни з Росією поступово добігає кінця - ворог несе величезні втрати, а українські зірки шоу-бізнесу, світові знаменитості, політики - продовжують ділитися з громадськістю своєю точкою зору з приводу цієї ситуації.

Всі вони намагаються достукатися до російських громадян, яких роками накачували брехливою пропагандою на більшості телеканалів. І все це для того, щоб вони отримали ковток правдивої інформації про те, що насправді відбувається в Україні. Надія Дорофєєва-одна з таких.

Військові, фото: скріншот з відео
Військові, фото: скріншот з відео

Вона нагадала, що на сьогоднішній день загинули понад 80 невинних душ, маленьких діточок. А ще понад сто отримали важкі поранення.

"Сотні тисяч сімей переміщених осіб позбулися даху над головою. Я не буду мовчати і закликаю всіх, хто це побачить - ГОВОРIТь! Моє серце розбивається", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Обстріл пологового у Маріуполі
Обстріл пологового у Маріуполі

"7-річна Аліса померла від ран, отриманих в результаті обстрілу російською армією дитячого садка на Охтирці. Її дідусь захистив її своїм тілом", - додала Надя Дорофєєва у відео, розповідаючи, як загинули деякі з малюків.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про плани Путіна взяти Київ і вперше назвав число загиблих українських військових: "вони не повірять"

Як повідомляв "Знай.ua", в Ростовській області розбився військовий вертоліт окупантів, що перевозив боєприпаси: не долетів до українського кордону

Знай.ua писав, депутат Сергій Хлань попередив Херсон про провокацію орків рф, хочуть влаштувати "референдум": "Увійдіть в історію не зрадниками"