Популярна українська співачка, колишня представниця України на "Євробаченні", талановита виконавиця, остання "Холостячка" Злата Огневич поділилася постом у соціальній мережі. Вона звернулася до української аудиторії і показала мера міста Бориспіль.

Відповідний відеофайл Злата Огневич продемонструвала в своєму акаунті в Instagram в розділі Stories.

Ні для кого не секрет, що Злата Огневич вже давно знаходиться на вершині популярності, особливо після того як вона була головною героїнею на найромантичнішому шоу країни «Холостячка».

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

У зв'язку з останніми подіями, що відбуваються на території України, у громадян з'явилися нові улюбленці. Зараз йде мова про Арестовича і мера Миколаєва.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

Однак Злата Огневич вирішила приділити особливу увагу і меру Борисполя, Володимиру Борисенку, якого вона показала у своєму акаунті в соцмережі.

"Арестович і Кім звичайно хороші, але ви бачили мера Борисполя?", - підписала публікацію українська аритска.

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

Крім цього, Злата нагадала про гучне відео, про яке зараз говорять всі. На ньому було видно журналістку з росії, яка нібито залетіла в прямий ефір і закликала зупинити війну в Україні.

Сторіс Злати Огневич
Сторіс Злати Огневич

Нагадаємо, що Джо Байден повідомив, що підтримуватиме Україну ще більше.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі показали, як окупанти вночі скинули бомби в Києві.

Також портал "Zhaj" писав, що Туреччина виділила військову техніку на захист України.