Екс-учасник найромантичнішого шоу країни "Холостячка", Роман Свечкоренко, розмістив сумну публікацію в соціальній мережі Instagram, де за ним стежать 870 тисяч шанувальників.

Він показав, як українці переживають втрати серед своїх захисників на передовій.

Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Роман Свечкоренко, фото: Instagram

"Біль і сльози, але кожен рано чи пізно відповідатиме за свої вчинки», - підписав відео чоловік.

На відео - немолодий українець, який ридає, не приховуючи своїх емоцій. Його біль добре відомий зараз переважній більшості наших співвітчизників.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

«Я плачу за Батьківщину, тому що прийшов путін і вбив їх усіх. Він вбиває наших хлопців - золотих, молодих. Дівчат-захисниць, медсестер, дітей... Я не можу – серце кипить», - зізнається чоловік.

"Ми всі плачемо! У Біблії написано: бійся сліз скривдженого тобою людини", "Всі люди стали такими близькими", "Мої рідні люди, душа плаче!!!», "Неможливо спокійно переносити ці страждання, це понад людські сили!!!", - пишуть розчулені українці в коментарях до відеоролика.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в Україну нібито вирушили війська з Білорусі.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", на превеликий жаль, один з кращих льотчиків України загинув у бою. Його подвиг пам'ятатимуть ще багато років після закінчення війни.

Крім того, "6 день війни з військами РФ": Роман Свечкоренко показав, як керувати військовою технікою. Роман Свечкоренко викликав особливі почуття в українського народу.