Додаток Starlink засновника SpaceX і Tesla Ілона Маска, який дозволяє людям отримувати доступ до супутникового інтернет-сервісу, став найбільш завантажуваним додатком в Україні.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Додаток Starlink Ілона Маска став найбільш завантажуваним додатком в Україні, що, безсумнівно, образило путіна.

Додаток Starlink, розроблений генеральним директором SpaceX, дозволяє користувачам отримувати доступ до групування супутників і підключатися до Інтернету.

50-річний Ілон втрутився, щоб підтримати Україну після вторгнення росії, відправивши додаткові супутникові станції SpaceX Starlink для забезпечення Інтернет-з'єднання для країни.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Мільярдер продовжує весело відповідати на заклики до нього битися з путіним у бійці один на один.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Ілон написав сьогодні в Твіттері: "Якщо він боїться битися, я погоджуся використовувати тільки ліву руку, а я навіть не лівша".

Цифри показують, що додаток Ілона Starlink було завантажено майже 100 000 разів в Україні, а кількість завантажень по всьому світу збільшилася більш ніж в три рази за останні пару тижнів.

Sensor Tower, організація, що надає дані в App Store і Google Play, повідомила, що в неділю Starlink був завантажений більше 21 000 разів по всьому світу.

Організація заявила, що це побило рекорд за кількістю глобальних установок за один день, причому більша частина завантажень припала на Україну.

Starlink - це низькоорбітальний інтернет-сервіс, який SpaceX розгортає вже багато років.

Мережа складається з сузір'я підключених супутників, які теоретично можуть забезпечити високошвидкісний доступ в Інтернет у великих районах світу.

Тарілка
Тарілка

Це сталося після того, як в Україні почастішали перебої з Інтернетом після вторгнення росії три тижні тому.

Підприємець попередив, що служба супутникового широкосмугового зв'язку Starlink компанії SpaceX в Україні може бути "націлена" на росію.

Ілон написав у Твіттері: "Важливе попередження: Starlink - єдина неросійська система зв'язку, яка все ще працює в деяких частинах України, тому ймовірність стати метою висока".

Повідомляється, що за цей період один з найбільших інтернет-провайдерів України кілька разів піддавався злому.

Експерти заявляють, що, на їхню думку, в цьому можуть бути винні російські хакери, спонсоровані державою.