Британський музикант-мультиінструменталіст, співак, автор і виконавець власних пісень Стінг заявив, що він підтримує Україну, і більше не виступатиме для російських олігархів.

Відповідний пост розмістили на сторінці «ЖВЛ» в Instagram.

У зв'язку з тим, що росія пішла війною на Україну і влаштувала справжній геноцид, все більше людей і світових лідерів стають на бік українців, надаючи всіляку допомогу.

"Співак Стівен Стінг @theofficialsting надіслав щедру допомогу Україні та заявив, що не буде співати для російських олігархів. Окрім цього, сім'я зірки відправляє на склад центру у Польщі велику партію гуманітарної допомоги з Великої Британії: медикаменти, їжу, одяг, теплі ковдри, необхідне для дітей та їхніх мам, які втікають від конфлікту, перебувають у заручниках війни. Синьо-жовтий об‘єднує весь світ", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Почувши про таку новину, люди не пройшли повз і вирушили в розділ коментарів, щоб написати свої відгуки.

"Тепер головне, щоб та щира допомога дійшла дійсно для людей,для армії, для військових і їх сімей.А не як завжди ......", "Дякую від щирого серця Слава Україні", " Слава Україні!", "Дуже дякую слава Україні", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "ЖВЛ"
Коментарі на пост "ЖВЛ"

Нагадаємо, що російська журналістка приїхала до Києва і викликала обурення місцевих жителів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що відбувається в Україні з війною 18 березня.