Відома українська травесті-діва Монро, яка як і всі українці вже практично місяць живе в страху за своє життя, вирішила висловити про війну знову.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Вже минуло три тижні війни, і можна не акцентувати увагу на те, хто з ким воює, хто на кого напав, і так далі. Весь світ і так давно вже все зрозумів.

Однак, наш мозок вміє адаптуватися до реальності, і виштовхувати все погане, тому пам'ятати важливо. Росія напала на Україну, і кількість жертв йде на тисячі. Точної цифри немає, і навряд чи вдасться підрахувати колись.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Окупанти сидять у містах і селах України, і навіть не дозволяють забрати трупи людей.

"Кількість зниклих безвісти сотні...Кількість біженців перевалила за 3 мільйони...Збиток інфраструктурі на сотні мільйонів доларів...
Тут має прозвучати логічне запитання: Для чого вся ця жахлива, кровопролитна, руйнівна і дорога війна?! Відповіді Немає ... Хоча у кожного з нас є якийсь, не самий зрозумілий, відповідь, але до кінця ми не розуміємо... і навряд-чи зрозуміємо. Зараз наша мета вижити, жити і перемогти!"- йдеться в повідомленні під постом Монро.

Згадуючи мирне життя до, невгамовна Монро нагадала всім, у кого з'явиться вільний час зайнятися хейтом, критикою, і так далі - не нудно хоча б шкодити. Сумніви, паніка, невіра. Все це прямий шлях до капітуляції, а до цього точно ніхто не готовий.

Скрін, Instagram Монро
Скрін, Instagram Монро

"Зазвичай за 21 день формується нова звичка, навик, вміння.
Але тільки в тому випадку, якщо ви не філонили. Якщо на один день забили, починай заново, і, так поки не пройде мінімум 21 день.
І те, гарантії ніхто не дає. Починайте приймати нову реальність, жити повноцінним, як дозволяють обставини, життям, формувати нові корисні звички в умовах воєнного часу або вимушеного переселення" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що 25,50 гривень за пшеничний: в Україні з початку війни хліб став дешевшим, статистика з супермаркетів

Раніше повідомлялося, що россійський публіцист Олександр Невзоров "опустив" Путіна - не знає нічого про війну

Також, Starlink вже з'явився в Україні: як і коли зможуть користуватися звичайні громадяни