Музикант Андрій Хливнюк, який є лідером групи "Бумбокс", і в даний час несе службу в лавах територіальної оборони, записав звернення до російських окупантів, в якому закликав їх якомога швидше покинути Україну.

"Всім привіт з Києва. Спеціально записую звернення російською мовою. За кілька тижнів опору фашистської Федерації "денацифікувати" вдалося фашистській армії тільки дитячі садки, Житлові будинки, захопити вдалося кілька доріг, на яких їх палять, як листя бабусі восени або навесні. Ніхто цього не забуде і не пробачить. Це треба дуже чітко розуміти", - зазначає Хливнюк.

Він запропонував окупантам якомога швидше повернутися додому, в Росію, постаравшись зберегти свої життя і здоров'я. Секрет вдалого повернення не в пакеті: здатися в український полон і скласти зброю.

"Тому якщо ви якимось чином опинилися в Україні, якимось чином були спрямовані сюди вбивати і грабувати, і не хочете цього, розумієте, що у цього злочину немає терміну давності, здавайтеся в полон і складіть зброю. Ідіть додому, йдіть живими і здоровими до своїх родин", - закликав музикант.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Андрій Хливнюк, фото Українська правда
Андрій Хливнюк, фото Українська правда

"Згодна, вони нічого не вміють, тільки воювати проти дітей і мирних жителів», «Ідіть з України, поки ніжки є», - бажають окупантам від себе читачі сторінки.

Нагадавши, більше 80% українців вірять в ЗСУ і впевнені в перемозі над російськими окупантами, дані соцопитування. Українці вірять в силу Збройних сил і згуртованість народу

Раніше Знай повідомляв, лІдер гурту" Бумбокс " Андрій Хливнюк звернувся до російських окупантів: "Вас спалять, за те що ви робите тут".

Також Знай писав, "скоро скажемо повертайтеся, загрози немає": Володимир Зеленський налаштував українців на світле майбутнє, РФ не вийшла на плановані рубежі