Відома українська співачка Наталія Могилевська показала, скільки біди і болю заподіяли українським містам російські окупанти. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчістю спостерігають 225 тисяч осіб.

Виконавиця оприлюднила відео від видання The Gurdian, на якому можна побачити неймовірні руйнації в оточеному Маріуполі. Місто потерпає від постійних обстрілів, бомбардувань, нестачі їжі, ліків та решти необхідних для людського життя факторів. Кількість жертв серед маріупольців вже перевищує дві тисячі осіб.

«Це злочин, який ніколи не забудемо! #мариуполь #маріуполь», - підписала відеоролик Могилевська.

Крім того, вона поділилася відеороликом з обстріляного Києва, де зранку 21 березня ворожими ракетами було знищено торговельний центр.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Внаслідок авіаційного удару російських окупантів по Подільському районі Києва загинули 8восьмеро людей і одна людина травмована. Продовжується робота — ДСНС», - процитувала офіційну інформацію співачка.

Нагадаємо, Наталя Могилевська напророкувала Україні красиву перемогу: "У божевільного і зламаного путіна жодних шансів".

Раніше Знай писав, колишня Дзідзьо Slavia показала, як відомий барабанщик потужно підтримав Україну: такого ще ніхто не робив

Також Знай повідомляв, Даніель Салем приготувався захищати Україну пліч-о-пліч з Віталієм Кімом: страшний сон російських окупантів