Відомий російський публіцист Олександр Невзоров розповів про священика РПЦ, який знайшов нове визначення кошмару, що відбувається в Україні. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На думку російського протоієрея Андрія Ткачова, президент Росії Володимир Путін веде не війну, а»священну військову спецоперацію".

"У Росії триває конкурс»мерзота-2022". Конкуренція скажена, боротьба люта. Серед конкурсантів народні артисти, депутати, блогери. Але почесне звання в саму останню хвилину все-таки вихоплює представник РПЦ", - пише Невзоров.

Скрін, Instagram Невзоров
Скрін, Instagram Невзоров

"Немає слів...«, "Священний п * здець" « "у мене зараз когнітивний дисонанс», «Просто безбожно", " зупиніть землю! Я зійду..." « " Священна операція з розвалу путінської Росії. Запасаємося попкорном і уважно дивимося", - не стримують негативних емоцій читачі сторінки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олександр Невзоров, фото з вільних джерел
Олександр Невзоров, фото з вільних джерел

"Що він творить? Сатана чекає його... Ось це улов, прости Господи!", "Богохульник!", "Було б дивно, якби перше місце не зайняв представник РПЦ«, "лизнув глибше", - додають інші.

Нагадаємо, що 71% населення рф підтримує Путіна: росіяни не засуджують війну проти України і навіть радіють цьому.

Раніше повідомлялося, що вккупант не повірив власним очам, коли йому показали "русский мир" в Україні.

Також, російський публіцист Олександр Невзоров "опустив" Путіна - не знає нічого про війну: "Кабінетна істота".