Відомий український актор Гарік Бірча став частиною територіальної оборони. Тепер, всіма улюблений "Віталька" нарівні з усіма захищатиме батьківщину.

Це стало відомо завдяки новим постам на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Він навіть звернувся до земляків за допомогою вірша, який нікого не залишить байдужим.

"Я розумію складно, брате,

Я розумію важко, сестрі,

Людські не повернути втрати…

Не стримать сльози, плаче серце…

Коли від вибухів шалених

Не знаєш де себе подіти,

Найжахливіше в цьому пеклі,

Що гинуть наші з вами Діти!

Чернігів,Суми ... та всі наші…

Тримають армію ворожу…

Охтирка, Харків...Маріуполь…

Пробачити? Та ні...не зможу!

Поборемо безбожних спільно,

У нас усіх одна дорога…

Ми-Українці! Вільні й Сильні!

Разом! Вперед! До Перемоги!".

Варто при цьому відзначити, що Гарік Бірча не сильно активним користувач соціальної мережі Instagram, і досить рідко туди що-небудь викладає, але, війна внесла свої корективи. За останній місяць публікацій стало значно більше, і воно зрозуміло.

Чоловік раніше зазначав, що хоче підтримати кожного українця, в чий будинок прийшла війна. Для когось вдруге за 8 років, і всьому виною знову російська агресія.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що широку популярність чоловік отримав завдяки своїй головній ролі в серіалі "Віталька", де він зіграв хлопця, що живе з мамою, і ніяк не може знайти собі дівчину. При цьому, він дуже закоханий у свою сусідку.

До слова, в справжньому житті у нього теж не склалося особисте життя, і він холостяк. Разом з тим, Гарік Бірча повідомив, що має намір створити міцну сім'ю, тому не розмінюється на дрібні інтрижки.

Нагадаємо, що гурт "Беz обмежень" змінила свою назву через російське вторгнення: "було красиво, але стало ще краще"

Раніше повідомлялося, що Путін захотів "перемогти" у війні проти України до параду 9 травня: "зі сльозами на очах"

Також, найбагатша 9-річна дитина Африки безжально висміяла Путіна.