Володимир Остапчук, відомий багатьом українцям своєю неперевершеною роллю ведучого в шоу Маска, залишився в Києві та вступив у тероборону.

Однак це не заваджає йому продовжувати займатися справою свого життя. Він і раніше копіював та пародіював різних знаменитостей, а тепер вирішив посміятися з самопроголошеного диктатора сусідньої Білорусі, який знаходиться між молотом та ковадлом. З одного боку на нього тисне його "господар" путін, а з іншого, народ білорусі відмовляється вступати у війну проти українців.

Остапчук вирішив пригадати вирази, якими лукашенко "травить" щоб білорусам було веселіше жити під його керівництвом. Володимир уявив, що він лукашенко, який розмовляє телефоном. Для більшої правдоподібності, артист приліпив собі поролонові вуса.

"А я зараз не можу, тільки серіал став дивитися... Був на заправці, там фіолетових стіків нема, ага, тоді не буду заправлятися... Тільки картоплю посадили, ну куди ж ви по копаному... Ну не хочуть люди, я їх що змушувати буду, шолі... Абонент не може прийняти ваш виклик...А я усєх переиграл ", - насамкінець засміявся по-лукашенківському Остапчук.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Остапчук написав, що це офіційні відмазки лукашенка.

Шанувальники Остапчука щиро пораділи його маленькому експромту, та подякували за позитив та ковток живильного гумору від свого улюбленця.

"Стіки фіолетові", "Талановита людина талановита у всьому!", "Вова, ти красунчик!", "Слава Україні", "Обожнюю український гумор!", "Вова дякую) сміх крізь сльози", - написали коментатори.