У соціальній мережі розмістили дуже забавну публікацію, яка присвячена автору і виконавцю, лідеру групи «От Вінта», талановитому артисту Юрію Журавелю. Він презентував свій новий трек, присвячений війні, а саме непереможному селищу міського типу Чорнобаївці.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Еспресо.TV»

Потрібно повідомити про те, що російські окупанти вже 9 разів намагалися захопити стратегічно важливе для них селище. Однак вони щоразу наступають на одні ті ж граблі, намагаючись взяти Чорнобаївку.

Українські воїни - найсміливіші та найсильніші захисники. Вони щодня показують свої неймовірні навички, а звичайні українці показали всьому світу своє бажання бути незалежними і вільними.

Лідер гурту "От Вінта" Юрій Журавель вирішив написати пісню на честь незламної Чорнобаївки, де вже загинуло дуже багато окупантів, які бездумно лізуть не чужу землю, намагаючись її захопити.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

""Це Чорноба-їба-їба-їба-їбаївка!"Лідер гурту "от Вінта" Юрій Журавель презентував ескіз нової пісні", - повідомляється в месенджері.

Крім цього, необхідно заявити, що представник НАТО чітко бачить, що відбувається в Україні. Генсек НАТО Столтенберг сказав, що він бачить страждання українців, що прекрасно розуміє, що витворяє путін і публічно заявив, що НАТО посилить допомогу для України в цій важкій війні.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що сталося в ніч 24 березня в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ЗСУ у Бердянську знищили десантний корабель окупанта.

Також портал "Знай" писав, що ЗСУ повідомили про чергові втрати окупанта.