Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася своїм останнім фото перед війною. Увечері напередодні вони знімали новий сюжет для програми "Світське життя", якому не судилося вийти в ефір.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Якщо раніше там можна було побачити різні фотографії з заходів, то зараз вона висвітлює всю правду про війну, і допомагає громадянам, які потрапили в складне становище.

Вже рівно місяць з моменту, як ми всі прокинулися від вибухів, які ні на що не схожі. Того ранку Катя Осадча взяла в руки телефон, і побачила там величезну кількість повідомлень "Почалося".

"Я була тією людиною, яка всіх вмовляла не піддаватися паніці, що розводять американці і ніхто в сучасному світі не буде бомбити міста... але помилялася. Ми провели вечір 23 в роботі, знімали сюжети @svitsketv, яким не судилося вийти в ефір. Ми святкували прем'єру кіно @irynakostyuk.mavkamovie і планували вихідні, хто до кого в гості 😣 Останнє мирне фото, я ніколи не забуду цей вечір, коли ми сповнені планів, що з ранку рано вставати поспішали додому. Вранці дійсно рано встали, але вже не в справах... " - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Вранці 24 лютого вони стояли в черзі на заправку, і виявила в кишені сережки про зйомок. Від цього вечора її відділяла вже вічність, хоча минуло лише кілька годин.

Телеведуча вірить, що зовсім скоро ми всі будемо знову планувати вихідні, носити незручні сережки, а також працювати.

Катя Осадча. Фото: Youtube
Катя Осадча. Фото: Youtube

"Тепер головні наші супергерої не в кіно, а в реальному житті – наші ЗСУ. Ми стоїмо перед вами на колінах і те, що ви зробили за цей місяць ми не зможемо описати до кінця днів, дякуємо Вам, ви наша гордість🇺 🇦 🙏 🏻".

Нагадаємо, що зона відчуження згорає в лісових пожежах, ЧАЕС в небезпеці: "намагалися загасити"

Раніше повідомлялося, що США і ЄС готові послати енергозалежність від рф слідом за військовим кораблем-ЗМІ

Також, Оксана Забужко розповіла, що допоможе заходу "прозріти" щодо війни в Україні