У соціальній мережі повідомили, що 27 березня пройде концерт на підтримку України, який покажуть у багатьох країнах світу.

Відповідний пост розмістили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"27 березня пройде благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine Про нас почує вся планета! Понад 20 країн транслюватимуть марафон на своїх телеканалах і стрімінгових платформах, а на підтримку України виступлять Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Go_A, Jamala та інші топові світові артисти. Початок ефіру о 17:30 за європейським часом (о 18:30 за Києвом). В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини»: 1+1, ICTV, СТБ, 2+2, Україна, Інтер, Рада, Суспільне тощо. Для глядачів у інших країнах трансляція буде доступна на міжнародних версіях телеканалів та YouTube-каналі Atlas Festival", - повідомляється в соціальній мережі.

Крім цього, є відомості про те, що відразу після концерту будуть збиратися кошти на те, щоб підтримати Україну у війні проти Росії. України не змогли промовчати після такої новини і вирушили писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

"Нехай вірші читають Тараса Григоровича Шевченка та Ліни Костенко, А естрадні пісні зараз ні до чого!", "Маріуполь під авіабомбами і завалами!Тисячі померлих...Який марафон?Деякі живуть життям як у мирний час!!Сором який!",- пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що українцям повідомили, що на блокпостах більше не видаватимуть повістки до військкомату.