Кім Кардашьян виглядала абсолютно карколомно, коли вона позувала в прозорому вбранні, обговорюючи важливість сімейних цінностей і поваги під час бесіди з Vogue для її останньої привабливої фотосесії.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян виглядала неймовірно, коли позувала в прозорій сітчастій накидці для своєї останньої фотосесії для обкладинки журналу.

З'явившись на обкладинці гонконгської версії глянцевого модного журналу Vogue, зірка The Keeping Up With The Kardashians блиснула плоттю, сяючи в прозорому вбранні.

Кім, 41 рік, сиділа збоку перед камерою, оголюючи спину і стегно, одягнену в чорну панчоху, її рука була обережно розташована, щоб захистити її скромність, коли вона повернула обличчя, щоб подивитися в об'єктив.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скріншот обкладинки журналу
Скріншот обкладинки журналу

Поєднуючи ефектний шифоновий наряд з глибоким бронзовим засмагою і нейтральним макіяжем, Кім показала своє довге темне волосся, зачесане назад, доповнивши фото срібними сережками-люстрами і довгими нейтральними нігтями.

На другому знімку в гламурній журнальній зйомці вона сиділа на шкіряному дивані з витягнутими вперед ногами, одягнена в чорний брючний костюм, а навколо неї була викладена дзеркальна стіна, викладена плиткою.

Скріншот обкладинки журналу
Скріншот обкладинки журналу

У бюстгальтері з металевою застібкою під глибоким блейзером в стилі смокінга Кім випромінювала сексуальну привабливість, піднімаючи підборіддя і пильно дивлячись в камеру.

Волосся Кім, доповнені масивним срібним кольє, розсипалися по плечах вільними мокрими хвилями, а руки вона закрила темно-коричневими шкіряними рукавичками.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян показала себе у всій красі в одному купальнику.