Як відомо, в ніч з 27 на 28 березня пройшла церемонія "Оскар", де вручали статуетки за кращі фільми. Вперше за три роки премія пройшла без коронавірусних обмежень.

Плідною ніч стала для творців фільму" Дюна", так як їм вдалося роздобути відразу шість статуеток в технічних номінаціях.

Крім того, частина команди виходила на сцену з жовто-блакитними стрічками, для того, щоб підтримати Україну. Це зробили і більшість інших акторів, що відвідали даний захід.

"Оскар", фото: скріншот з відео
"Оскар", фото: скріншот з відео

Фільм режисера Дені Вільнева "Дюна" отримав чотири премії "Оскар" в технічних номінаціях: за кращий звук, Кращий монтаж, кращий саундтрек і кращу роботу художника-постановника.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Дюна" взяла "Оскари" за найкращі візуальні ефекти і кращу операторську роботу.

Крім того, на церемонії кінопремії "Оскар" оголосили хвилину мовчання на знак підтримки України, яка вже більше місяця бореться з Росією. Сталося це відразу після промови актриси українського походження Міли Куніс.

"Оскар", фото: скріншот з відео
"Оскар", фото: скріншот з відео

"Недавні глобальні події змусили багатьох з нас відчувати себе спустошеними. Не можна не захоплюватися тими, хто знаходить в собі сили продовжувати битися в неймовірній пітьмі", - сказала актриса.

"Оскар", фото: скріншот з відео
"Оскар", фото: скріншот з відео

Після цього на екрані з'явилося відразу три слайди, на якому організатори висловилися про ситуацію, але досить обережно.

"Оскар", фото: скріншот з відео
"Оскар", фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Ірина Фаріон звинуватила українських біженців у загрозі для Польщі

Раніше повідомлялося, що бойці тероборони отримають такі ж пільги, як і воїни ЗСУ: дострокова пенсія та підвищені виплати

Також, ЗСУ навели страх на окупантів, скаржаться, що в Сирії такого не було-перехоплена розмова СБУ