Народна і заслужена артистка України, актриса Ольга Сумська поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показалася зі своїм чоловіком і звернулася до жителів України.

Відповідний пост Ольга Сумська оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"З днем театру,дорогі наші театрали,колеги !Всім серцем вірю,що колись ми повернемось на сцену,аби дарувати вам радість! Сьогодні відредагувала свою роль в новій виставі,яку ми планували зіграти влітку…Така візуалізація хоч трохи заспокоює нерви,які за цей місяць страшної війни і втрати мами вкрай понівечені…Поки сцена з’являється лише увісні …Але театр буде жити …", - підписала публікацію українська актриса.

Українська аудиторія не змусила себе довго чекати і моментально відреагувала на публікацію Ольги. Люди не пройшли повз цього звернення і написали чимало відгуків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

"я завжди любила всю вашу сім'ю .Але так, як зараз я вас люблю і поважаю - це просто не передати словами.Спасибі вам за те, що ви є.Нехай Бог береже всіх Вас і Ангел хранитель завжди буде поруч", "Оля, тримайтеся.У тяжкий важкий час ми живемо.Це страшний сон для всіх нас", "вибачте , що російською, просто клавіатура така . Тримайтеся, кохані!!!! Запоріжжя з вами !!!! Правда з нами !!!! І я ще обов'язково потраплю на ваш спектакль. Нам важко, так, але ми змінилися, і вистоїмо !!!!!!", "Ольга, може вам стане хоч трохи трішки веселіше Хочу вам сказати що ви дуже красива жінка! Ні дивлячись ні на що з днем театру!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Ольги Сумської в Instagram
Коментарі на пост Ольги Сумської в Instagram

Коментарі на пост Ольги Сумської в Instagram
Коментарі на пост Ольги Сумської в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що будинок Олександра Усика окупували орки.