У соціальній мережі з'явилися відомості про те, що вже навіть російські ЗМІ потроху починають повідомляти про дійсність, проте далеко не всю. Є відомості про те, що росіянам повідомили, що рф може бути виключенні з ФІФА.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Російських агресивних окупантів продовжують бити і знищувати на території України, в той час як весь цивілізований світ відрізає громадян рф від цивілізації.

"Російські ЗМІ повідомляють, що в кулуарах 72-го конгресу Міжнародної федерації футболу (ФІФА) вирішується питання про припинення членства або виключення Російського футбольного союзу (РФС) з організації. Засідання Конгресу пройде 31 березня в Катарі. ФІФА винесе вирок Росії в четвер. Заборона участі в міжнародних матчах і заборона трансферів в будь-якому випадку буде застосована до Росії. Різниця між виключенням і призупиненням полягає в більш складному процесі відновлення членства. Станом на 28 березня, представники РФС не акредитовані на конгрес ФІФА», - повідомляють у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Українці то вже давно в курсі про те, що ФІФА прийняла рішення і виключить російський футбол з Міжнародної федерації з футболу. Однак тільки зараз російські ЗМІ починають про це говорити. І те, вони пишуть, що їх можливо відсторонять. Всі, крім росії, розуміють, що їх виключать практично звідусіль.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як зараз працюють санкції проти росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даніель Салем розповів про свої емоції в теробороні.