Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво поділився дуже сильним постом в соціальній мережі. Він розповів історію молодого українського воїна.

Відповідний пост Ектор Хіменес-Браво розмістив у своєму акаунті в Instagram.

"Найстрашніша зброя України *зі слів українського молодого воїна ЗСУ відразу спойлер. не біологічне (яке вигадало російське ТБ) так що ж це? Зазвичай в армії служать молоді хлопці. Вони воюють з драйвом, адреналіном, від частини артистично. Для них це емоції на все життя. Вони горять і рвуть. Але найстрашніша зброя України, це "український дядько" йому від 45 років. Він воює без азарту. Спокійно. Холоднокровно. Він просто робить свою роботу. Вона повинна бути зроблена добре. Це той самий господар і глава сім'ї, який вчора рубав дрова, був за кермом фури, стояв біля верстата, керував бригадою, був лісником, мав бізнес, був поліцейським.. і тд цей "спокій" з яким він виконує завдання - заворожує молодих бійців незворушно спокійний стан. Закінчує операцію, приходить в опорний пункт, ставить зброю, наливає чай, їсть і говорить про життєві справи, які його чекають в мирний час після перемоги саме «українського дядька» розбудили росіяни. А їх зараз багато. А це означає, що фашистам піз*єц", - поділився історією знаменитий шеф-кухар.

Крім цього, Ектор Хіменес-Браво вирішив продовжити цю історію молодого воїна, який прекрасно пояснив, навіщо українець пішов воювати і чому перемога неминуча.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Адже дядько прийшов на війну не довести щось комусь, і точно не собі. Він прийшов вбити всю мерзоту, щоб швидше повернутися до спокійного життя. Виховувати онуків, посадити дерево, добудувати будинок, доробити ремонт, віддати сина в університет, побувати на весіллі це його земля. Це його будинок. В який незрозуміло чому прийшли молоді пацани, російські фашисти і почали вчити його життя. А адже він вже все бачив у цьому житті. і чув від бабусь і дідусів. Цей дядько-Це ваш син, батько, брат, можливо дідусь. Бережіть їх. Дай Бог здоров'я всім українцям і хто захищає Україну"", - продовжив історію кухар.