Стало відомо про те, що популярна молода співачка Біллі Айліш і її брат Фіннеас О'коннелл вирішили звернутися до жителів України. Вони, точно так само, як і всі світові зірки підтримують українців у такий важкий час – війні з росією.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Культурна Пральня»

Потрібно нагадати про те, що зовсім недавно проходив концерт зі світовими зірками, щоб підтримати Україну. Всі кошти, які були зібрані на даному заході, були відправлені на допомогу Україні.

Як відомо, Біллі Айліш не змогла виступити на цьому концерті в Бірмінгемі. Однак вона не забула про українців, і вирішила зробити звернення.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Оскароносні Біллі Айліш і її брат Фіннеас О'коннелл передають слова підтримки українцям вони не змогли виступити на концерті в Бірмінгемі, але записали відеозвернення. - Ми хочемо передати нашу любов і підтримку всім учасникам концерту, і найголовніше висловити солідарність з мільйонам людей, яким довелося покинути свої будинки і залишити все, - сказала співачка", - пишуть в популярному месенджері.

Українці добре знають і розуміють, що весь світ зараз на нашому боці, боці добра і світла. Знаменитості і світові лідери ніколи не відвернуться від України, всі хочуть, щоб звірства путіна закінчилися, і він отримав по заслугах.

Нагадаємо, що 7-мілетняя дівчинка, яка збирала гроші на Айфон, віддала заощадження ЗСУ.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Українка розповіла, як окупанти вбили її чоловіка і зґвалтували її.