Голлівудський актор Джим Керрі розкритикував Вілла Сміта за його дії на "Оскарі", визнавши, що якби він був Крісом Роком, то подав би на нього в суд на 200 мільйонів доларів, і вважає, що його повинні були заарештувати.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Джим Керрі різко висловився про Уїлла Сміта після сварки з Крісом Роком на церемонії вручення «Оскара».

Комічний актор став останньою знаменитістю, яка потрапила в скандал після того, як Вілл накинувся і вдарив Кріса по обличчю, коли той жорстоко пожартував над лисиною дружини Джади Пінкетт-Сміт.

У розмові з CBS цього ранку у вівторок, 29 березня 60-річний Джим визнав свою відразу до перемоги Уїлла в номінації "Оскар" за кращу чоловічу роль пізніше ввечері, яку його однолітки все ще відзначають після драматичних подій.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вілл Сміт, фото: скріншот
Вілл Сміт, фото: скріншот

Джим не стримувався, зізнавшись, що відчував, що Вілла повинні були заарештувати за його дії, і що, якби це був собою, він також подав би на нього в суд на 200 мільйонів доларів.

Він сказав: "Мене нудить від стоячих овацій. Голлівуд просто безхарактерний в масі своїй, І мені дійсно здавалося, що це дійсно явна ознака того, що ми більше не крутий клуб".

Потім він продовжував говорити про те, що Кріс не подав до суду, оскільки він зізнався: "Якщо ви хочете кричати з залу і висловлювати несхвалення або говорити щось в Твіттері, ви не маєте права виходити на сцену і бити когось по обличчю, тому що вони сказали слова".

Джим Керрі, фото: скріншот з відео
Джим Керрі, фото: скріншот з відео

Після того, як Гейл припустила, що інцидент "загострився", Джим швидко пожартував у відповідь: "Це не загострилося, це сталося з нізвідки, тому що всередині Уілла відбувається щось, що його засмучує. Я нічого не маю проти Уілла Сміта. Він зробив великі справи. Але це був не найкращий момент. Це затьмарило загальне сяйво".