Відома екс-"Холостячка" Злата Огнєвіч продовжує перебувати у Києві та допомагати українцям, підтримуючи захисників України своїми піснями та амуніцією.

У своєму блозі в Instagram Злата показала, що недарма залишилася у столиці, і вже навчилася себе захищати зі зброєю в руках. Насправді це лише фото. Дівчина надягла бронежилет та взяла до рук автомат, лише для фото, а у Злати є своя універсальна зброя — це її голос та талант. А фото зробила під час відвідування бійців та їхніх сімей на знак підтримки.

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

Вона написала невеличкий допис, та розповіла, що станом на сьогодні Україну знають і шанують в усьому світі. Також Злата впевнена, що скоро ми переможемо ворога і обіймемось з рідними й будемо від щастя плакати.

"Поліція Києва на варті й охороняє місто і його мешканців. Дякую кожному, кожній". Також Злата зізналася, про що мріє найбільше:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

"Якщо спитаєте про мою заповітну мрію, я відповім — це деблокада Маріуполя і перемога України. Звільнити людей, припинити геноцид і надати підкріплення титановим героям, всім нашим бійцям, які перебувають наразі в Маріуполі, захищають Україну. Вони присягали народу України. І я вірю, що деблокада відбудеться! А за нею — подальше звільнення півдня і сходу", - написала артистка.

Нагадаємо, раніше українським сім'ям з малюками готують виплати по 2 тисячі на людину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", The Scorpions підтримали Україну змінивши слова пісні - "Now listen to my heart, it says Ukraina".

Також "Знай.ua" писав, що "Міцний горішок" Брюс Вілліс йде з кіно.