У соціальній мережі розмістили інформацію про те, що одна з популярних російських телеведучих Олена Малишева покинула територію посії.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити, що після вторгнення росії в Україну, все більше знаменитостей залишають територію рф. Алла Пугачова, Земфіра, Максим Галкін практично відразу поїхали з росії, засуджуючи війну в Україні. Також легендарний Іван Ургант взяв свою сім'ю і полетів до Ізраїлю.

"Ведуча шоу "Жити здорово" Олена Малишева полетіла в США за інформацією росЗМІ, теледоктор поїхала в Америку, де живуть її син і онуки. Вона має намір залишатися там до вересня. А хто ж тепер навчить росіян, як правильно какати?" ,- повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Можна нагадати про те, що російський співак Леонід Агутін також не підтримує війну росії в Україні. Він один з найперших людей, який прямо сказав, що росія напала на Україну.

Крім цього, є дуже неприємні новини про те, що на даний момент путіна підтримує 83% російського населення, це показало спеціальне опитування. У той час як ще буквально тиждень-два тому його підтримував 71%. Ці цифри говорять самі за себе - зомбування російського народу на вищому рівні і повністю себе відпрацювало.

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо пережила приліт ракети біля свого будинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що кожен другий українців позбувся роботи через війну.

Також портал "Знай" писав, що окупант накрав коштовностей в Україні, але довезти їх додому не зможе.