Відома українська телеведуча Катерина Осадча поділилася милим фото з сином. Зараз не час для того, щоб падати духом.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висвітлює актуальні новини про російське вторгнення в Україну, а також допомагає людям.

Цього разу вона зазначила, що головною метою українців сьогодні - не падати духом, і максимально допомагати один одному. Саме про це і проект, який вона вирішила прорекламувати.

Це хороша ініціатива для того, щоб допомогти Харкову. Художниці за підтримки Даші Астаф'євої вирішили зібрати гроші для тих, хто цього потребує.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Замовляйте власну фотографію у @anna.Voda перераховуйте гроші і Ваші донати допоможуть підтримати людей на чотирьох станціях метро, пекарню, адресну доставку ліків, бензин для волонтерів, які їздять по найгарячіших точках міста і селах і допомагають людям! 🙏 🏻 Приєднуйтесь!"- йдеться в повідомленні під постом.

Катерина Осадча не змогла пройти повз, і також взяла участь у цьому проекті. Їй зробили фотографію в патріотичному стилі. Там вона в красивій сукні разом з сином на ім'я Іван. Вийшло дійсно неймовірно красиво, і це одушевляє.

У коментарях можна помітити ініціаторів проекту, які подякували телеведучу за її внесок:

"Спасибі велике Катя, так приємно що ви відгукнулися на наш проект . дуже сподіваюся що все це скоро закінчиться , вщухнуть залпи , будуть нагодовані люди, здорові діти ... і я зможу нарешті побачити вашу посмішку у себе в кадрі💙 💛".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що ЗСУ звільнили 11 населених пунктів у Херсонській області: перемога стала ще ближчою

Раніше повідомлялося, що ізмінили рішення: Грузія приєдналася до всіх міжнародних санкцій проти Росії

Також, еа нафтобазі в Бєлгороді сталася масштабна пожежа: Російський губернатор звинуватив у всьому Україну