Актор Олег Іваниця, який зараз служить у лавах тероброни, розповів журналістам «Зіркового шляху», як дізнався про початок війни.

«Я прокинувся і побачив купу повідомлень у месенджерах, і там було страшне слово: «Почалося», - ділиться Іваниця з журналістами каналу «Україна» - 24 лютого пішов боронити країну. Хотів записатися у тероборону наприкінці січня, я тоді зрозумів, що щось станеться. Мені сказали, що потрібен військовий квиток. Я почав його поновлювати, і мені для цього знадобилося близько місяця. Забрав військовий квиток 23 лютого».

За словами актора, його колишня дружина з дітьми зараз на Заході України. Друзі, яких актор мав у Росії, не висловили підтримку Україні, тож він обірвав з ними контакт.

«Коли бачиш кількість мирних людей, дітей, які загинули - це не тільки Путін, який віддає накази, а і люди, які стріляють і підтримують, - говорить Іваниця і додає, що лише через десятиліття можливе поновлення дискурсу щодо стосунків між державами, - народ потакає фашизму або своєю пасивністю або боягузтвом. Стрибки рейтингу Путіна відбувалися під час чеченської війни, грузинської війни, анексії Криму, і це пряма відповідь на питання: чи хочуть росіяни війни».

Актор переконаний, що до Києва російські війська не сунуться, а війна триватиме ще два місяці.

Популярні новини зараз
Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Українцям приготуватися: ЄС запроваджує нові правила в'їзду Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще