Відомий американський актор Шон Пенн поділився ідеєю, як надати Україні літаки для повітряної оборони. Він закликав мільярдерів з усього світу купити винищувачі і системи ППО, щоб покласти край російському вторгненню. Про це він написав у соціальній мережі twitter.

Шон Пенн закликав мільярдерів допомогти Україні в протистоянні Росії. Він заявив, що навіть один мільярдер в змозі допомогти закінчити війну. За його підрахунками 2 ескадрильї F - 15 або 16 коштують близько 300 мільйонів доларів, а системи ППО 200 мільйонів - разом 500 мільйонів доларів.

Шон Пенн. Фото: скрін youtube
Шон Пенн. Фото: скрін youtube

"Згідно з відкритим джерелом, 2 ескадрильї F-15 або 16 (це 12 літаків з кращими технологіями, ніж російські МиГи або СУ), швидко навчаються (3 тижні) для українських авіаторів, обійдуться покупцям з приватного сектора приблизно в 300 мільйонів доларів. Додайте ще 200 мільйонів доларів на протиракетну оборону, разом 500 мільйонів доларів. Один мільярдер міг покласти край цій війні в Україні. Звичайно, є надбудови з озброєння та обслуговування творчих злітно-посадкових смуг і т.д., але, схоже, варто подумати", - написав актор.

Раніше Знай писав, мужні бійці ДСНС показали свій найголовніший оберіг:"як ангельські крила".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також ми писали, паніка захлеснула Росію після вибухів у Бєлгороді: Крим готують до масштабних ударів.

Нагадаємо, росіянин вступив в тероборону, щоб показати землякам з ким вони воюють: "особиста позиція".