Олексій Суханов нещодавно розповів, що вступив до лав тероборони. Ведучий вперше прокоментував своє рішення.

«Так зробили десятки, сотні тисяч українців, десятки тисяч киян. Нічого такого я тут дивного, відважного не зробив. Це має бути звичайна позиція. Дійсно, це сталося завдяки знайомствам, тому що просто так до лав тероборони уже не потрапити. Але часи такі. Зі свого боку, з перших днів, я не люблю про це говорити, я намагався і чим міг допомагав волонтерам, і під час евакуації діточок з Київського дитбудинку, зараз вони в Німеччині», - говорить Суханов.

Та ведучий хотів більш рішучих дій зі свого боку, не дивлячись на те, що ніколи не використовував зброю.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

«Добре так допомагати, але це не заспокоює остаточно. Це начебто – ось візьміть гроші і відчепіться, дайте мені спокійно пожити. Тому хочеться бути дійсно максимально корисним. Так, жодного разу зброю в руках я не тримав. Але, напевно, має щось ставатися у житті і колись треба взяти до рук зброю. Навчуся. Але найголовніше, що я буду робити все, що від мене залежить, аби дійсно бути корисним нашій країні. Тому що можна багато говорити, але краще все ж таки діяти», - розповів ведучий каналу «Україна».

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще