Талановиті музиканти PROBASS & HARDI зізнаються – музикою займаються далеко не перший рік, проте сьогоднішнє звучання діджеї шукали довго. Написавши основну частину пісні «Доброго вечора, ми з України!», хлопці зрозуміли, що доповнити її треба було певними словами. Ці слова знайшлися, коли музиканти переглядали інтерв’ю своїх кумирів – гурту «ДахаБраха», тож вирізали легендарні слова соліста та заміксували їх. А вже готову композицію відправили на погодження:

«ДахаБраха» – активно гастролюючий, зайнятий колектив, а ми на той час були взагалі невідомими діджеями. Тож трек залишили на рік у шухлядці. Минув час, і ми почали потрохи його грати, десь постити і в українців виникла цікавість, тож ми його випустили. Радіостанції одразу взяли пісню в ротацію, далі перегляди в Ютубі, ролики в ТікТоці… і через місяць гурт «ДахаБраха» написала нам: «А, ви про це говорили», після чого ще й підтримали, знявши ТікТок», – розповів PROBASS журналістам «Зіркового шляху».

Проте були й неприємні моменти з піснею – росіяни та білоруси почали переписувати і привласнювати вже легендарний хіт:

«Це жалюгідно! Можна вигадати чимало мелодій, а вони і це стали красти. Крадуть землі, свободу, все, що можна, ще й за музику взялись. Сьогодні ми працюємо над цією ситуацією, скоро все владнаємо!» – зазначили музиканти.

Крім того, артисти запевнили – хіт «Доброго вечора, ми з України!» на сьогодні не вважають своєю власністю: «Ми як автори зараз не можемо казати, що це наша робота. Вона була нашою в студії, під час монтажу, а коли ми його запрем’єрили він став народним – кожен українець знаходить в ньому щось своє. Ми в свою чергу дуже щасливі, що наша музика може допомагати – це важливо для нас!»

Популярні новини зараз
Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Наразі хлопці продовжують працювати над новими композиціями. Ідея одної з таких вже написана і відправлена гурту «ДахаБраха». PROBASS & HARDI сподіваються, що це буде їхня перша велика прем’єра після війни.