Відомий український продюсер Ігор Кондратюк різко виговорився про українських співачок, які, на його думку, підтримують путіна і мовчать про війну в Україні.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Ігор Кондратюк різко висловився про Лорак та MARUV Продюсер @kondratiuk_official розповів про зруйнований окупантами будинок, родичів з Херсонщини, які перебувають в окупації. А також Ані Лорак, Регіну Тодоренко і MARUV, які «допомагають» путіну. Повне інтерв'ю дивіться на YouTube", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна українська аудиторія, яка послухала дане інтерв'ю, повністю згодна зі словами знаменитого українського продюсера. Українці не стали мовчати і приєдналися до Ігоря Кондратюка, щоб вимовити все, що думають.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ігор Кондратюк. Фото: YouTube
Ігор Кондратюк. Фото: YouTube

"Кому смороду потрібні, забудьте та перестаньте про них говорити. Про цю регіну м.....скільки можна говорити про них", "він чимось хворий?", "А Могилевська?.....Я в щоці!!!", "Вони такі самі обдовбані, як інші рашисти! Ніколи не вважала цих тодоренків, маруф гарними ведучими, співаками.Так сіра міль", "Ганьба тім співачкам!! Позорище!!", "Ще цікаво куди поділися ліхута і повалій? інтерв'ю з ліхутою на Інтері, концерт повалій на Інтері, чого цей Інтер ще існує? скільки в їхніх програмах було рашистських ,,пєвцов", всі мовчали...", "Мені уде не цікаво хто ці зірки такі !!! Вони померли для України, мовчання-це брехня !!!", - пишуть відгуки українці.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що українці збили новий російський вертоліт, яким Путін всіх лякав.