Відомий український блогер Олексій Дурнєв назвав кілька аргументів, чому в українців все буде добре. Перемога не за горами.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється на різні теми, які хвилюють громадськість, і цей раз не став винятком.

Цивілізоване суспільство завжди перемагає варварство. На зміну людині зі зброєю приходить освічений громадянин, якому не потрібна війна.

"Він хоче комфорту, зручний стрімінговий сервіс і щоб від нього відстали бовдури без мізків. Це еволюційний процес, що триває протягом всієї нашої історії. природний процес. Закон. Звичайно, спалахи варварства відбуваються навіть в епоху колонізації космосу (добридень, немита рашка з кривавим ножем), але це в основному агонія перед смертю застарілого лайна" - пише Олексій Дурнєв.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Створення завжди перемагає руйнування. Це головна причина, по якій ми з вами живемо в будинках з каналізацією і вінілом, а не спимо під мертвим ведмедем в болоті. Люди більше люблять, ніж ненавидять. У людей є ресурс любити нескінченно.

Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube
Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube

"Тому божевільні диктатори, що йдуть війною, немочі і жалюгідні. Їх тіло гниє ще за життя. І війна-це єдиний інструмент демонстрації сили. Коли член не встає, хочеться підняти велику ракету. Здоровий глузд завжди перемагає безумство. Іноді неможливо вилікувати тих, хто загруз у брехні, ідіотизмі і пропаганді. Але їх дійсно і рятувати не треба " - продовжив український блогер.

Нагадаємо, що різанина в Бучі: європейські країни оголосили нову хвилю висилки дипломатів рф через геноцид українців

Раніше повідомлялося, що Ізраїль та Індія засудили різанину в Бучі і звинуватили Росію у військових злочинах

Також, елакали і мочили штани: біля Дніпра жорстко затримали кримінальників, які підняли руку на військових