Стало відомо про те, що автори легендарного хіта "Добрий вечір, ми з України", випустили нову пісню. Цього разу розповіли про перемогу над Росією.

Цей колектив з Кременчука створили хіт, який зараз знає кожен українець. Йдеться про групу PROBASS ∆ HARDI, восени вони випустили пісню "Добрий вечір, ми з України".

Зараз Артем Ткаченко і Максим Мокренко вирішили повторити свій успіх, і записали трек про перемогу над Росією. Називається він" Настане день – закінчиться війна", і найімовірніше відмінно підійме дух українського народу.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ролик був опублікований на YouTube-каналі колективу. Вокалісткою виступила Анна Булат.

"Настане день! Він вже близько! Я відчуваю! Я бачу це! Я чую, як ми святкуємо нашу перемогу! Весь світ чує це! Ми сильні, ми мужні, українці неймовірні. Кожен з нас робить для цього все, що потрібно, і зробить ще більше і ще, а потім ще більше!"- написав на особистій сторінці в Instagram PROBASS.

Там можна побачити мирні міста України, якими вони були до початку війни в Україні. До того, як нас прийшли «рятувати» російські окупанти, хоча їх ніхто про це не просив. Після можна побачити, у що вони перетворили всі ці населені пункти, а також емоційний стан людей, яким довелося це пережити.

Нагадаємо, що Андрій Данилко назвав кровожерливих спільників Путіна

Раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки у жорстоких боях

Також, резня в Бучі: європейські країни оголосили нову хвилю висилки дипломатів рф через геноцид українців